Kako nam možete pomoći?

1. Putem trajnog naloga ili jednokratno

Jedan od načina je donacija putem trajnih naloga u malim, ali stalnim mjesečnim iznosima, koji Vas neće financijski opteretiti, a nama će pomoći u radu i širenju programa namijenjenih osobama s najtežim invaliditetom. I najmanji prilozi su za nas veliki i značajni.

U svojoj banci otvorite trajni nalog na iznos koji želite (npr. 10, 20 ili 50 kn), a kojeg će banka svaki mjesec proslijediti na žiro-račun županijske udruge slijepih Split, bez bilo kakvog Vašeg daljnjeg angažmana. Trajni nalog možete zatvoriti kad god poželite.

želite li da Vaše ime/naziv poduzeća upišemo na popis donatora koji se nalazi na web stranici, molimo Vas da nas o tome obavijestite.

Za otvaranje trajnog naloga potrebni su Vam slijedeći podaci:

Naziv:Županijska udruga slijepih Split
Adresa:Split, Zagrebačka 17
Matični broj udruge:03405095
OIB udruge:20977517812
žiro-račun:2330003-1100017243
Svrha uplate:Donacija
Rok važenja trajnog naloga:Do opoziva

2. Volontiranje

Ako mislite da biste svojim radom mogli doprinjeti udruzi ili njenim članovima, promicati udrugu ili ponuditi svoje usluge, slijepim osobama je svaka pomoć iznimno značajna. Za sve ćete dobiti i pisanu potvrdu ukoliko Vam to bude potrebno.

Darivanje se ne oporezuje

Znate li da darivanje u novcu i naravi više nepodliježe oporezivanju! Zahvaljujemo se svim potencijalnim donatorima i ljudima dobre volje na potpori koju nam daju ćime omogućuju siguran i kontinuiran rad udruge!