Promocija zdravlja u sklopu projekta “Socijalna integracija slijepih osoba u gradu Splitu”

U zdravom tijelu zdrav duh 💪
Županijska udruga slijepih Split nositelj je projekta “Socijalna integracija slijepih osoba u gradu Splitu” čiji je cilj promocija i zaštita zdravlja slijepih osoba te poticanje na brigu o sebi. 🏋️
Kako bismo navedeni cilj uspješno ostvarili, podijelili smo 4 govorna tlakomjera našim potrebitim članovima. Radi se o posebno prilagođenom tlakomjeru s govornom funkcijom na hrvatskom jeziku. Govorna funkcija omogućit će našim članovima da čuju vrijednosti krvnog tlaka i prime zvučnu povratnu informaciju o rezultatima mjerenja.
Projekt je financiran od strane Grad Split (službena stranica) u sklopu Poziva za prijavu projekata udruga iz područja socijalne skrbi, zdravstvene zaštite i demografije za 2022. godinu.
P.S. Na drugoj fotografiji u nizu uhvatili smo u kadar našu novu videću pratiteljicu Eminu koja je preuzela govorni tlakomjer u ime korisnika. Emina dobrodošla u tim Županijske udruge slijepih Split 🥳🥳🥳