Projekt CSI mart

Projekt CSI mart pri samome je kraju provedbe, a ono na čemu smo do sada vrijedno radili s našim partnerima iz Grčke i Italije bilo je istraživanje, osmišljavanje i objedinjavanje aktivnosti i tehnika u području Mindfulnessa i art terapije, usmjerene na mlade oštećena vida. Nedavno je e-priručnik s tehnikama objavljen na hrvatskom, engleskom, talijanskom i grčkom jeziku, a od sada je isti dostupan i u zvučnom formatu! Pozivamo sve zainteresirane da ga prouče, posebice ako se u svom radu susreću s mladima oštećena vida, ali i mladima s drugim vrstama invaliditeta. Jer, važno je osvijestiti potrebu brige o mentalnom zdravlju, educirati o tome na koji način njegovati um, pogotovo u slučajevima kada je suočavanje s poteškoćama naša svakodnevica. A ovo potonje, još je izraženije kod osoba s invaliditetom, i baš zato ovakvi projekti zaslužuju svaki izvor podrške. Zvučnu, ali i PDF verziju na sva četiri spomenuta jezika možete skinuti s poveznice u nastavku:

Results – Erasmus Art Therapy project (udrugaslijepih.hr)