Slijepovjerni na utakmici između hrvatske i ruske reprezentacije

Županijska udruga slijepih Split
Ni kiša ni vjetar ne može ugasiti žar s tribina.
Ponovno slijepovjerni navijači na Poljudskom stadionu.
S nama su Udruga slijepih Zadarske županije i Udruga gluhoslijepih grada Splita “Osjet”.
U nastavku donosimo kratki osvrt o navedenom događaju:
Dana 14. studenoga 2021.g. članovi naše udruge skupa s članovima Udruge gluhoslijepih grada Splita “Osjet”  i Udruge slijepih zadarske županije krenuli su u popodnevnim satima na Poljud, na utakmicu između hrvatske i ruske nogometne reprezentacije. 
Pratilo nas je loše vrijeme uz veliku kišu i grmljavinu, ali  bili smo sretni i veseli jer smo išli podržati naše Vatrene na putu za Katar i na Svjetsko prvenstvo.
Članovi navedenih Udruga su nesmetano pratiti utakmicu uz audiodeskripciju i glasno navijali i na taj način užarili tribine i zbog toga nam nisu ni hladnoća ni vjetar smetali.
Naši Vatreni bili su super, odlično su igrali! Imali su dosta prilika, ali zbog kiše i potopljenog terena lopta nije nikako ulazila u gol sve dok se sreća nije okrenula u našu korist. Ruski igrač je dao autogol i tako nam je omogućio pobjedu i odlazak na Svjetsko prvenstvo.
Publika je bila radosna, orile su se pjesme, više nam nije smetala kiša i nevrijeme, otišli smo sretni i zadovoljni s Poljuda. Zadovoljni i ispunjeni smo bili dio spektakla, ali i dio  od ukupno 30 000 navijača.