A SADA SLIJEDI PREDSJEDNIKOVA NAJDRAŽA AKTIVNOST: potpisivanje ugovoraNacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva

Dana 20.12.2023. potpisali smo Ugovor o financiranju temeljne sustavne podrške za 2024. godinu u iznosu od 23.000,00 eura. Temeljna sustavna podrška za udruge osoba s invaliditetom i udruge branitelja, osigurana je zahvaljujući sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.
Tijekom 2023. godine, naša udruga bila je korisnica dviju potpora od strane @nzrcd : Institucionalne podrške stabilizaciji i/ili razvoju udruga osoba s invaliditetom koje djeluju na lokalnoj razini (20_4_OSI) i temeljne sustavne podrške za prijelazno pripremno razdoblja.
Za vrijeme trajanja prijelaznog pripremnog razdoblja za uključivanje u sustavne podrške Nacionalne zaklade od 01.07. do 31.12.2023. uspješno smo proveli dvije aktivnosti sa sljedećim pokazateljima:
1. financiranje osnovne djelatnosti za troškove za koje korisniku nisu prethodno dodijeljena bespovratna sredstva, a koje provodi sukladno djelatnostima propisanim Statutom – zadržavanje 2 postojeće zaposlenice na neodređeno vrijeme
2. financiranje izobrazbi zaposlenika organizacije vezanih uz pripremanje prijava na pozive, pripremanje i vođenje dokumentacije tijekom provedbe projekata, vođenje projekata te organiziranje poslovanja organizacije – 2 zaposlenice su sudjelovale na 26 programa izobrazbe
Zahvaljujući temeljnoj sustavnoj podršci od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, udruge OSI mogu razvijati ostale projekte i programe znajući da im je poslovanje dugoročno stabilno.
Spremni smo za nove radne pobjede u 2024.!