Sudjelovali smo na Okruglom stoluOrganizatori: Lions klub Marjan & Lions klub Salona

Postali smo prave posvuduše, kroz jutro pohodimo svečana otvorenja novouređenih prostorija Odjela integracija Centra za odgoj i obrazovanje Vinko Bek u Spinutu, a navečer na Bačvicama sudjelujemo na okruglom stolu s predstavnicima najveće svjetske humanitarne organizacije Lions.
Lionsi su nas pozvali na svoje okupljanje zato što smo mi ti za koje će ovu godinu prikupljati financijska sredstva koja će biti utrošena za pomagala za naše članove. Na jučerašnjem okruglom stolu, tema je bila kako pomoći slijepim osobama u svakodnevnom životu; pričalo se o svrsi pomagala, zašto su ona potrebna i zašto smo baš odabrali pomagala za slijepe da budu glavni dio akcije Lions kluba Marjan.
Veliko hvala Lionsima što su nas pozvali da sudjelujemo na okruglom stolu u tjednu kada obilježavamo Svjetski dan vida (12.10.) i Međunarodni dan bijelog štapa (15.10.)!
Na fotografijama su Ivana, Nena i Ivan, predstavnici Županijske udruge slijepih Split na okruglom stolu sa članovima Lions kluba Marjan & Lions kluba Salona.